26 april 2009

26 april 2009 - Namur, België

Ondanks mijn late vertrek uit Namur toch nog 20 kilometer gelopen. Aangezien ik niet kan koken (kan geen gasvulling krijgen) heb ik mezelf getrakteerd op Belgische frieten met kroket regional (kaas ragout vulling) lekker geserveerd met salade incl. Fanta € 6.00 !!!

Een paar km verder zet ik mijn tentje op, het is koud en het begint te regenen. Lijkt wel of er een straaljager overkwam het is maar een trein. Ik moet mezelf maar een voetmassage geven, ze worden koud en willen aandacht.

Het getik van de regen houdt niet op het lijkt wel een script van een eenakter.

Getik van de regen op de tent, aanhoudend hoge en lage tikken, het belletje van de telefoon, te weinig spanning. De enige communicatiemogelijkheid op dit moment, valt weg.

Mijn lippen branden van verlangen naar aandacht van een labello stift. Wanneer ik hier gehoor aangeef en stift weer in mijn zak doe ruik ik de substantie uit de stift, een weeïge geur.

Mijn kont doet zeer van het zitten, ik neem er een kussen bij…. Zat nog ingepakt in plasticzak, voel de stijfheid van mijn lijf mijn linkervoet, ga mijn voeten van schoenen en sokken ontdoen, gelukkig dat ik alleen ben de reuk is niet te versmaden, maar de aandacht voor mijn voeten is prettig. De meeste blaren zijn genezen, nog een blaar maar die is rijp om doorgeprikt te worden.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl