13 mei 2009 Tonnerre, Frankrijk
13 mei 2009 - Larche, Frankrijk
Na 25 kilometer in Tonnerre aangekomen, eerst mijn computer naar de tourist info gebracht om aan de stekker te zetten, dan heb ik gelijk weer stroom voor mijn mp4. De TGV raast hier met een ongelofelijke snelheid voorbij, in de 5 minuten dat ik hier zit al 5 stuks, in de verte onweert het, ik hoop dat ik nog wel tijd heb om mijn eten te verorberen. Net langs een paar schuren gelopen die uitstekend als nacht onderkomen voor mij kunnen dienen. Het wordt steeds stiller in mijn hoofd, eten, slapen en lopen. Ik probeer het zo simpel mogelijk te houden, een blik of salade, zoveel mogelijk kant en klaar hoef ik ook niet zoveel na te denken. Oud stokbrood het maakt niet uit even in de pan en het is weer knapperig.
Als het even kan wil ik vanavond nog 10 kilometer lopen. Dat bevalt me wel zo 'savonds, de weg is dan vrij (praktisch geen verkeer). Ik heb vanmiddag een michellin kaart gekocht van de regio, alle kleine weggetjes staan er op, nu kan ik zelf mijn route weer bepalen zonder telkens op de drukke auto wegen te wandelen.
Een stevige regenbui verstoorde mijn avondeten, ik zit nu twee kilometer verderop in een garage van een in aanbouw zijnd woonhuis, het enige waar nog geen deur in zit. De vloer moet nog gestort worden en er zit een groot gat voor een tank, deze staat nog buiten. Ik lig in ieder geval lekker droog en met dit weer hoef ik ook geen bezoek te verwachten hier.
hans van der ende:19 juni 2009hoi Cees, een hug van hans, ik hoor graag verder hoe het met je gaat.